Even voorstellen
Mijn naam is Edward Blackstone en ben gediplomeerd en gelicenceerd NGS sportmasseur.

Vanaf mijn jeugd ben ik altijd verbonden geweest met de sport. Ik heb ruim 30 jaar gevoetbald op een behoorlijk niveau en later nog 15 jaar gevoetbald bij Roda'23. Ik ben twee jaar lang sportmasseur en sport-
verzorger geweest van de selectie van de zondag 1 van voetbalvereniging NFC uit Amstelveen. De sport en de verzorgende sector heeft altijd mijn interesse gehad en heb daarom besloten de opleiding te volgen voor NGS sportmasseur (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) waar ik mijn diploma heb gehaald.

Ruim 6 jaar heb ik mijn eigen sportmassagepraktijk op mijn priveadres in Hoofddorp waar ik al veel sporters van amateur- tot professioneel niveau heb mogen behandelen. Sportmassage is mijn passie en beleef er nog steeds dagelijks veel plezier aan.

Het NGS verlangd dat hun sportmasseurs up-to-date blijven met hun kennis en praktijkvaardighedenen is bijscholing daarom een vereiste. Dit alles om de kwaliteit en de vakbekwaamheid van deze organisatie en masseurs te blijven waarborgen. .


De Praktijk

Sportmassage Haarlemmermeer is gevestigd in Hoofddorp op het adres Bernard Zweershof 3. De ruime praktijkruimte is gevestigd op de eerste etage. Bij Sportmassage Haarlemmermeer kun je in een fijne behandel-
ruimte terecht voor zowel sport-, ontspannende massages. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd NGS-sportmasseur, een organisatie die hoge eisen stelt aan de kwaliteit/vaardigheden van haar sportmasseurs.
Kom je met de auto? Dan kun je voor de deur gratis parkeren. Neem voor elke behandeling een grote badhanddoek mee.

Reviews geplaats via Treatwell

Treatwell klik op de button

Extra's

Wilt u tijdens de behandeling uw favoriete muziek horen, dan kunt u dat aangeven tijdens uw bezoek.Klienten: